8 streetstyle Rotterdam-tips om je in een handomdraai modieus te maken

8 streetstyle Rotterdam-tips om je in een handomdraai modieus te maken

maart 24, 2021 0 Door kickingshirts

 

Wat is streetstyle?

Streetstyle is een casual mode-stijl. Het is een combinatie van comfortabele maar trendy kleding. Het werd populair in de jaren negentig. Om streetstyle Rotterdam geschikt voor je te maken kun je enkele tips volgen. Met deze acht tips word je meteen modieuzer.

Investeer in sneakers:

In streetstyle zijn sneakers vaak het belangrijkste en duurste. Sneakers kunnen direct een impact op je mode creëren. Investeer dus in sneakers.

Kleurcoördinatie:

Bij het maken van kleurkeuzes voor streetstyle-keuze, coördinatie van twee of drie kleuren en op basis daarvan kleding dragen. Het zal je persoonlijkheid meteen een boost geven.

De regels overtreden:

Als je indruk wilt maken:
Vergeet alle kleurencombinaties.
De regels overtreden.
Kies de kleur die jouw kleding doelgericht maakt.

Merkentrouw:

Merkloyaliteit is een integraal onderdeel van straatmode. Laat dus maar één logo in je kleding zien, want het is zeldzaam voor een echte fan om verschillende merken in één look te combineren.

Voeg meer lagen toe:

Als je meer lagen draagt, is de kans kleiner dat één laag een look zal maken of breken. Word gek met lagen. Denk alsof je een modieuze ui bent.

Speel met proportie:

Om modieuzer te worden: Speel met proportie. Probeer verschillende verhoudingen uit, zoals strak, los en kijk welke het beste past.
Onthoud altijd dat je de regels kunt overtreden om er modieuzer uit te zien.

Draag een zonnebril:

Als je na het dragen het gevoel hebt dat je iets mist, is de kans groot dat het een zonnebril is als het mogelijk is om een zonnebril te combineren met je kleding.

Blijf jezelf:

Nu jezelf zijn, waarschijnlijk het meest uitdagende ding ter wereld. Het lijkt misschien dat streetstyle vol regels zit, maar in de kern is het jezelf zijn. Wees niet bang om een andere combinatie te dragen of de kleurcodering te breken. Misschien loop je voorop. Door deze streetstyle Rotterdam te volgen, ben je direct modieuzer. Welke tips vond je het leukst?