Top 3 Hoodie Back Print-methoden

Top 3 Hoodie Back Print-methoden

mei 19, 2021 0 Door kickingshirts

De hoodie back print is een mode-item dat nooit uit de mode raakt. Ze geven deze coole sass af die niet in je gezicht zit en kunnen hét mode-item zijn om naar toe te gaan als je op zoek bent naar een fashion statement, zij het subtiel. De zwarte prints zijn niet bereikt door pure magie, maar een product van behoorlijk geavanceerde methoden die al een tijdje bestaan. In dit artikel nemen we een voorproefje van deze geavanceerde afdrukmethoden.

Zeefdruk
Dit is waarschijnlijk de meest gebruikte printmethode voor hoodie-zwarte prints. Een van de belangrijkste redenen waarom de zeefdrukmethode in de volksmond wordt gebruikt, is vanwege de levendigheid van de kleuren die het verzekert. Uw ontwerp heeft de neiging om op te vallen en eruit te springen wanneer deze afdrukmethode wordt gebruikt. Een andere reden onder de vele andere is het feit dat zeefdruk een niveau van duurzaamheid biedt dat het verzekert. Als het goed wordt gedaan, is het bekend dat het een paar jaar meegaat.

Direct op kledingstuk printen
Dit type afdrukken wordt meestal gebruikt voor kleine afdrukopdrachten waarbij de te drukken hoeveelheden gelijk zijn aan een of zo, omdat de printer hierdoor minder kan uitgeven. Een andere belangrijke reden waarom direct-to-garment printing voornamelijk wordt gebruikt, is vanwege het detailleringspotentieel dat het verzekert. Als je op zoek bent naar een zwarte print waarin alle benodigde details goed uitgelicht zijn, dan zit je bij DTG nooit fout.

Warmteoverdracht
Dit is een andere populaire afdrukmethode die in de loop van de tijd een reputatie heeft verworven. De methode creëert dit glanzende ontwerpgevoel. Een minpuntje is het feit dat de afdruk er gemakkelijk af zal gaan als deze niet goed wordt gehanteerd tijdens het chemisch reinigen of wassen. Het vereist een hoog onderhoudsniveau.