Waarom een Krullenkapper Amsterdam het verschil maakt

Waarom een Krullenkapper Amsterdam het verschil maakt

mei 19, 2021 0 Door kickingshirts

Iedereen weet dat krullend haar en stijl haar er verschillend uit zien. Maar wist je dat beide kapsels ook anders geknipt moeten worden en om een andere verzorging vragen? Krullenkapper Amsterdam weet precies hoe hij het beste krullende lokken moet knippen en behandelen. Benieuwd naar de voordelen van jouw krullende haar laten kappen door een professionele krullenkapper? Lees hieronder meer over de voordelen van een specialistische kapper kiezen die aansluit bij jouw haarstijl.

Krullenkapper Amsterdam: specialist in krullend haar

Krullend haar brengt vaak bepaalde problemen met zich mee. Het is van nature vrij droog. Daardoor gaan de uiteinden sneller pluizen of klitten. Door met een krullenkapper te bespreken waar jij het meest last van hebt, kan hij de manier van jouw haar behandelen daarop aanpassen. Een kapper die vaak krullende lokken knipt weet namelijk precies wat jouw haar nodig heeft! Hij is gespecialiseerd in wat voor behandeling jouw haar het beste naar voren laat komen. Bovendien hebben krullen kappers haarverf in huis die het haar niet beschadigd. Als je krullend haar verft en daarnaast niet de juiste verzorging biedt die het nodig heeft, gaat het enorm pluizen. Bij een krullenkapper behoudt je haar optimaal volume en glans.

Leer welke producten bij jouw haar passen

Ook qua producten heeft krullend haar andere verzorging nodig dan stijl haar. Een krullenkapper weet goed welke shampoo’s, conditioners of lotions geschikt zijn voor krullenkapsels. Het is bij krullen bijvoorbeeld erg belangrijk dat het haar niet te zwaar wordt. Daardoor zakken krullen uit, of wordt het haar snel vet. Producten waar sulfaten en parabenen in verwerkt zitten zijn voor krullend haar echt een no-go. Bovendien hoeven krullende lokken minder vaak gewassen te worden. Te vaak je haar wassen droogt namelijk alleen nog maar extra uit. Door gericht advies te krijgen over welke producten jij het beste kan gebruiken, kan je optimaal van je haar genieten. Jouw kapsel zit na een bezoek aan Krullenkapper Amsterdam als nooit tevoren!