Wat is een doeltreffende Anti- ging behandeling?

Wat is een doeltreffende Anti- ging behandeling?

mei 19, 2021 0 Door kickingshirts

Doeltreffende Anti aging behandelingen zorgen voor een jonge, strakke en mooie huid. Na zo’n behandeling zie je mooier uit zonder lijntjes ouderdomsvlekjes, rimpels, kraaienpootjes en wallen onder je ogen. Dat doe je vooral met het regelmatige gebruik van de juiste kwaliteitsproducten. Voor een maximaal resultaat is het belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen de schadelijke uv- stralen van de zon, een van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering.

Een gezonde huid met extra collageen?

Dit hoogwaardig eiwit speelt een hoofdrol tegen huidveroudering en wordt aangemaakt in onze lederhuid. Op ons 25ste levensjaar bereikt de hoeveelheid collageen zijn hoogtepunt om daarna geleidelijk te verminderen. Je huid wordt minder stevig en slapper. Met de eerste rimpels als resultaat. Collageen houdt het vocht vast waardoor je huid extra volume krijgt en beter wordt gehydrateerd. Je huid wordt weer steviger en gladder waardoor vlekjes, lijntjes en rimpeltjes minder diep worden.

Peptiden

Een ander natuurlijk anti-agingproduct zijn peptiden. Die zijn kleiner dan collageen en dringen makkelijker in je huid.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage focust zich vooral op de onderste huidlagen en zorgt voor een soepele en jongere huid. Een bindweefsel massage doet veel meer. Zo helpt het ook bij pijn, spierspanning, stijve nek, pijnlijke schouders en lage rugpijn. Drink na deze massage veel water dat verwijdert alle melkzuur.

Microdermabrasie

Deze huidbehandeling is een mechanische peeling. Daarmee worden alle dode huidcellen verwijdert en de opbouw van je huid verbetert. Tijdens de behandeling blaast het apparaat onder hoge druk kleine kristallen op uw huid. Zo worden je dode huidcellen weggeschuurd. Microdermabrasie verbetert de huid en houdt ze in goede conditie. Onmiddellijk na de eerste behandeling ziet je huid er al stralender, gladder en frisser uit. Microdermabrasie behandelt vooral pigmentvlekken, een kleurloze, slappe en droge huid, verstopte poriën, lijntjes en rimpels, acne, striae, vette huid en huidveroudering door de schadelijke uv-stralen van de zon.  Microdermabrasie wordt naast dit alles ook ingezet bij een rokershuid en mila of zogenaamde gerstekorrels.